Cali Vita étrendkiegészítők
Ép testben ép lélek

MENÜ

DSC00197.JPGA különböző vitaminok a legtöbb élettani folyamatban együttesen fejtik ki hatásukat. Egy tabletta Full Spectrumban hozzáférhető a legtöbb hasznos anyag, amire Önnek szüksége lehet. A szükséges vitaminok mellett ezek egymáshoz viszonyított arányára is figyeltünk; a készítményt ásványi anyagokkal

 

is kiegészítettük, hogy optimális hatást érjen el alkalmazása során.


 Az életkor előrehaladtával – sok máshoz hasonlóan – a szervezet vitaminigénye is megváltozik. Lassul az anyagcsere, és a tápanyagok felszívódása is csökken. A Senior Formula egy speciálisan 50 év felettieknek fejlesztett készítmény, ami segíthet az egészség és a jó közérzet fenntartásában.

Az Aquabelle 3 in 1 beauty pack stílusos ajándékcsomagolása egy regenerálókrémet (nappali használatra), egy táplálókrémet (éjszakai használatra), továbbá egy arcápoló- és lemosótejet tartalmaz rendkívüli kedvezménnyel. A termékek fő alkotóeleme a csökkentett deutériumtartalmú (DD-) víz.

új réteg beszúrása

 

 

Hírek

  • Chelated Zink akció!
    2015-05-11 13:43:02

    A cink az egyik legfontosabb nyomelem, számos enzim működésében vesz részt. Minden sejtünk tartalmazza, de testünkben nincs nagy cinkraktár, melyet hiány esetén mobilizálni lehetne.

Asztali nézet